Fietsomgeving Cuzy 1 1900x500

Contact en bereikbaarheid

CONTACT

U kunt contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

 

Bart Verberkt

+31 6 23 21 20 75
bartiscounselling@live.nl

 

Villa des Abeilles

1272 Route de Charbonnat
71320 Cuzy
Frankrijk

 

Ook kunt u het contactformulier invullen en verzenden.

 

 

BEREIKBAARHEID

Per auto

Domaine Le Faulion bevindt zich op ongeveer 850 kilometer van Utrecht. Reken op acht à negen uur reistijd. De meest gekozen route is die via Luxemburg en dan de A31 en de A6 volgen: Metz-Nancy-Dijon (Luxemburg bereikt u via Maastricht-Luik óf via Antwerpen-Brussel).

Daarna zijn er twee mogelijkheden. U verlaat bij Beaune de tolweg A6 en rijdt via Autun in ca. anderhalf uur naar Cuzy: een mooie route waarbij u ook de wijngaarden passeert en steeds meer zicht krijgt op het Bourgondische landschap. Ook kunt u Beaune voorbij rijden en de tolweg bij Chalon-sur-Saône verlaten. Dit is iets korter maar in het donker geen fijne route. Ook betaalt u iets meer tol.

Per trein

De TGV stopt bij Gare du Creusot in Le Creusot (op ongeveer 40 minuten rijden van Cuzy). Vanaf Le Creusot kunt u met de trein van de SNCF in ongeveer een uur in Luzy zijn. Eventueel kan ik u daar op een afgesproken tijdstip ophalen (en terugbrengen).

Vliegveld

De luchthaven van Lyon is het dichtstbijzijnde vliegveld. Dit ligt op ruim twee uur rijden van Cuzy.

LET OP: update contactformulier

Het boekingsformulier lijkt niet altijd goed te werken. Krijgt u géén reactie binnen 24 uur? Stuur dan s.v.p. een mail naar bartiscounselling@live.nl en/of bartismailing@yahoo.com en ik reageer z.s.m. Excuses voor het eventuele ongemak.

kaart villa 1955 - 300x496

Contactformulier

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.
Please check this field.