Bart achtergrond retraites

Individuele retraites Morvan

Ook steeds meer mensen kiezen voor een individuele retraite Morvan. Retraiteren betekent letterlijk je terugtrekken uit het dagelijkse leven, je even afzonderen.

Sommige mensen kiezen hiervoor in een periode van hoge werkdruk of zelfs stress, anderen als ze herstellen van een verlies (einde relatie, verlies van een baan, een overlijden) of als ze voor een belangrijke beslissing in hun leven staan.

Een retraite geeft ook ruimte om te schrijven. Even afstand nemen tijdens een individuele retraite in de Bourgogne kan helpend zijn in elk proces, zeker op deze prachtige plek, midden in de natuur waar het nog echt stil is.

Retraiteren in Villa des Abeilles

Mijn huis leent zich uitstekend voor een individuele  retraite Frankrijk, door zowel de kamers, de ruimte in huis, de grote tuin met veel privacy, de stilte en de omgeving. Heeft u behoefte om te sparren, dan kan dat.

Ik adviseer u ook om stilte onderdeel te laten zijn van uw retraite en help u graag bij het samenstellen van een programma. Vraagt u zich af hoe een retraite Morvan in Villa des Abeilles er voor u uit kan zien? Ik beantwoord graag uw vragen.