Kamers 1900x500
kaart villa 1955 - 300x496

De Villa

Dit karakteristieke huis is gebouwd in 1923 en heeft Art Nouveau / Jugendstil kenmerken.  De villa staat op het prachtige, beboste domein Le Faulion, in een groene en heuvelachtige omgeving, vlakbij het dorpje Cuzy, met 130 inwoners.

De villa met chambres d’hôtes in de Morvan staat volledig vrij, op een hoger deel van het domein, waardoor u uitzicht hebt op de omgeving.

Ontspanning

Aan de achterkant van het huis bevindt zich de tuin-in-aanleg. U bereikt deze via de statige, stenen trap. Zoals u zult zien, heb ik een aantal plekken gecreëerd waar u kunt zitten. Ook heb ik een paar paadjes aangelegd. Verder laat ik de natuur hier zijn gang gaan, ik ben hier immers te gast. Mede daardoor biedt de tuin veel privacy. Uiteraard mag u een drankje en iets te eten mee de tuin in nemen.

Beneden in de hal vindt u zowel een gezellig zitje als een bank, waar u bijvoorbeeld kunt lezen en koffie/thee of een wijntje kunt drinken. Ook liggen hier een aantal gezelschapsspellen en boeken voor de gasten.

Op 150 meter lopen (uit het zicht) ligt een zwembad (van andere eigenaren). Mijn gasten mogen hier ook gebruik van maken, 's ochtends en op andere momenten van de dag als het niet druk is. Zie ook de pagina Omgeving.

Fotogalerij